WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Real Noorderwijk  0 - 4

DATUM 22-03-2013  20:00

DOELPUNTEN Elouadi (2), Coosemans en Scheerens.

Verslag Houthalen

Iedereen was op post voor deze match om de titel tegen Noorderwijk. Nochtans verliep niets zoals gepland voor de thuisploeg, dat meer onder de indruk was van de namen op het wedstrijdblad van de tegenstrever dan van hun eigen prestatie de jongste weken. Het liep dan ook voor geen meter voor Celtic dat nog geen schim was van zichzelf en dat na balverlies Scheerens de 0-1 zag binnen schieten in de zesde minuut. Een minuutje later pegelde El Ouadi de 0-2 knap overhoeks binnen. Celtic had wel goede bedoelingen, maar kon ze niet uitvoeren. Pas in minuut 17 krijgen we een leuke aanval met Battista F. die een 1-2-tje opzet met Bijloos, maar op een attente keeper botst. Nog voor de pauze staat het 0-4 na doelpunten van opnieuw El Ouadi en Coosemans. Na de pauze probeerde Celtic nog wel wat te doen, maar Noorderwijk was gewoon gretiger en won haast elk duel om de bal. Het was dan ook wachten tot een minuutje voor tijd vooraleer Battista A. zijn eerredder tegen de kruising zag vliegen. De tweede helft had omzeggens niks om over te praten en was niet meer dan een verplicht nummertje. Noorderwijk controleerde en Celtic modderde verder aan.

Dus zelfs geen eerredder werd ons gegund door Noorderwijk dat zo op weg lijkt naar de titel bij de beloften. Overmand door stress kon Celtic vanavond geen deuk in een pakje boter trappen. Met 3 punten meer én een wedstrijd minder gespeeld mag Noorderwijk dit niet meer uit handen geven. Een welgemeend proficiat aan Noorderwijk!

Verslag Noorderwijk

Iedereen verwachtte een spannende wedstrijd tussen de leiders, 15 punten voor op de nummer drie, doch de olifant baarde een muis want tegenstander Celtic Houthalen speelde een bleke wedstrijd, in tegenstelling tot de youngsters van Real Noorderwijk ! Onze jongens overklasten de thuisploeg, Yannick Scheerens opende de score voor Real, Issam Elouadi maakte 2 schitterende doelpunten en Brecht Coosemans zette de eindcijfers vast : 0-4. Er stond één blok op het terrein, vastbesloten om voor de overwinning te gaan, terwijl Celtic met de billen dicht speelde. Klasse en onze beloften zijn met nog drie thuiswedstrijden, drie punten voor en een match minder op weg naar de titel, Noorderwijk zet U schrap want de viering komt eraan !!! Beloften speelden met Van Bael, Scheerens, Caers, Lambaerts, Peeters, Lauwers, Becirbegovic, Coosemans, Elouadi en Van Der Auwera.